Mancarica de quinoa
Dragii mei, bine v-am regasit!
Astazi vin la voi cu o reteta pe cat de simpla, pe atat de ieftina si usor de facut. V-am tot spus ca sunt mare fan al mancarurilor care se fac repede si se pot lua si la birou. Asadar, reteta asta e perfecta pentru acest subiect.
Ingrediente:
-250 gr quinoa,
-1 cutie rosii intregi sau cubulețe,
-1 ceapa.
Mai intai se pune quinoa la inmuiat in apa cca 5 minute, se varsa apa cu ajutorul unei site, se pune alta apa si tot asa de vreo 5 ori (practic se spala quinoa pana cand apa ramane curata).
Intr-o oala se pune quinoa si 500 ml apa si se fierbe cca 15-20 minute.Quinoa este fiarta cand arata ca un piure.
Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei de măsline. Cand este ceapa sticloasa, se adauga rosiile din conserva cu tot cu suc, se amesteca si apoi se pune quinoa fiarta.
Eu am mai lasat cca 5 minute la fiert ca sa se intrepatrunda gusturile. Sare, piper si cam atat. Va spun sincer ca e buna. Merge dimineața la micul dejun cu oua prajite, la pranz cu un piept de pui la gratar, la cina o salata de sfecla alaturi. Sau cand si cu ce vreti voi. Efectiv merge cu orice si oricand.
Cu drag,
Malina
Astazi vin la voi cu o reteta pe cat de simpla, pe atat de ieftina si usor de facut. V-am tot spus ca sunt mare fan al mancarurilor care se fac repede si se pot lua si la birou. Asadar, reteta asta e perfecta pentru acest subiect.
Ingrediente:
-250 gr quinoa,
-1 cutie rosii intregi sau cubulețe,
-1 ceapa.
Mai intai se pune quinoa la inmuiat in apa cca 5 minute, se varsa apa cu ajutorul unei site, se pune alta apa si tot asa de vreo 5 ori (practic se spala quinoa pana cand apa ramane curata).
Intr-o oala se pune quinoa si 500 ml apa si se fierbe cca 15-20 minute.Quinoa este fiarta cand arata ca un piure.
Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei de măsline. Cand este ceapa sticloasa, se adauga rosiile din conserva cu tot cu suc, se amesteca si apoi se pune quinoa fiarta.
Eu am mai lasat cca 5 minute la fiert ca sa se intrepatrunda gusturile. Sare, piper si cam atat. Va spun sincer ca e buna. Merge dimineața la micul dejun cu oua prajite, la pranz cu un piept de pui la gratar, la cina o salata de sfecla alaturi. Sau cand si cu ce vreti voi. Efectiv merge cu orice si oricand.
Cu drag,
Malina






Comentarii
Trimiteți un comentariu